Taking too long? Close loading screen.

KISAH KEJAYAAN PELANGGAN

WANITA INI BERJAYA TURUNKAN 28KG DENGAN ACAI BERRY PLUS

Acai Berry Plus terbukti berkesan untuk turunkan berat badan anda.

BACA KISAH PUAN UMI SARIMAH

101

VIDEO PUAN UMI SARIMAH BERJAYA KURUSKAN BADAN

ACAI BERRY : 6 BULAN TURUN 28 KG

Dulu saya gemok. 98kg.

Tapi sekarang ni alhamdulillah 70kg… saya berjaya turun 28kg dengan cara kurus yang betul dan sihat.   Syukur sangat2.   Perasaan dah kurus ni.. ya Allah bestnya.   Saya dah boleh pakai baju yang saya nak. Saya jadi lebih konfiden. Nak beribadah pun lebih mudah. Sekarang ni saya senyum je memanjang. Saya jadi lebih positif =)   Memang best sangat bila dah kurus.

Jadi hari ni saya nak kongsi sikit pengalaman saya dan dedahkan ‘rahsia’ macam mana saya boleh kurus.   Saya selalu diejek.  Jangan tipu la kalau orang tu kata dia tak kesah kalau gemok.   Sebab saya dah pernah rasa dulu. Saya pun cakap saya tak kesah gemok. Padahal saya tipu diri saya sendiri. Saya nak sedapkan hati saya jer.

Pernah dulu masa kat kerja berat saya 98kg. Staff lelaki yang nakal2 panggil saya gemok pendek. Masa tu perasaan saya sedih sangat. Hati saya selalu terdetik “gemok sangat ke aku ni. Ahh biala”.   Dan pernah satu hari tu ada baju siapa tah saiz xxxl  tercicir.

Bos tanya tu baju siapa. Staff2 laki cakap saya yang punya. Dah la diorang ramai. Malu sangat.   Tapi orang gemok macam saya pandai sorok. Buat tak tahu je. Nampak happy. Tapi sebenar hati saya terluka. Yela saya pun ada maruah. Jangan la buat saya macam tu kan.

Ada satu lagi cerita..   Masa tu saya tahun kedua di bekerja. Saya tengah duduk2 di lobi sambil tunggu  waktu rehat. Ada sorang laki ni dia gocang2 air tin coke pastu terus buka air tin tu belakang saya. Apa lagi terpancut keluar la habis kena baju saya. Dia terus jerit “GEMOK PENDEK!!!!”.   Hati saya masa tu Allah sahaja yang tahu.   Sebab saya tak pernah kacau hidup dia. Saya tak pernah mintak duit dia. Saya dengar orang sekeliling masa tu berkata sinis pada saya.. “Muda2 lagi dah gemok. Tak pandai melawa”. Saya simpan semua kata-kata tu dalam hati. Saya pendam. Menitis air mata saya.   Saya nak berubah.

Sejak daripada pengalaman ngeri tu saya tekad. Saya nak berubah.   Balik je rumah saya mandi, bersihkan badan.. tenangkan fikiran. Pastu saya bukak laptop. Saya google..   “Cara kuruskan badan” “Tips kuruskan badan” “Kurus dengan sihat”   Bermula daripada hari tu saya mula jatuh cinta dengan dunia fitness dan kesihatan. Saya banyak membaca tips dan teknik kurus. Saya baca artikel, tengok video..

Semua berkaitan macam mana nak kurus.   Tapi!   Malangnya saya hanya sekadar membaca.   Apa yang saya tak tahu. Semua saya tahu. Atkins, low fat, HICT, Tabata, kurangkan gula, minum air kosong, tak lebih segenggam nasi bla bla bla. Semua dalam kepala saya.

Hari ni saya cuba diet. Esok lusa saya still lagi diet. Masuk seminggu perghhh.. Bayangkan sebelum ni semua benda saya makan. Milo ais, makanan manis, peha ayam. Pastu tiba2 nak diet. Memang azab la.   Last2 lupa pulak saya tengah diet. Saya makan je apa yang saya nak. Balas dendam. Cheat day la kononnye.   Pastu saya akan menyesal and start balik diet. Huhu.   dulu-90kg

 

Perkara ni berlarutan sampai la satu hari tu.   Tengah syok main internet saya terjumpa satu iklan di fb  pasal kisah kejayaan pelanggan yang berjaya kurus dengan pengambilan KAPSUL  ACAI BERRY.  Saya macam tak percaya. Macam mana boleh kurus dengan kapsul  acai berry.   Tak perlu diet dan berlapar. Tak perlu kuat bersenam. cuma perlu makan kapsul acai berry .

Saya tak boleh tidur malam tu duk mikir pasal berita tuu.   Esok bangun jer tido terus saya join pm seller  ni.   Wow lepas saya whatsapp seller tu baru saya faham.   Macam ni rupanya cara betul nak kurus..   Yup kita boleh baca 1001 tips kuruskan badan. Tapi boleh ke kita buat kesemua tips tu??

Benda ni antara yang saya amalkan sepanjang 6 bulan ni. Yup! Hari ni genap 6 bulan saya mula amalkan, Dah dapat turun 28kg tanpa sebarang Diet ,Exercise Atau Perubahan Gaya Hidup.

Saya makan nasi, makan ayam, makan ikan, makan sayur, makan spegeti. Makan je, tapi saya kurangkan pengambilan dia. Memang tinggal air bergula kecuali masa cheat day.

 

Saya tak pasti betul ke tak dari segi saintifik. Tapi saya rasa sendiri, bila saya amalkan minum kapsul Acai Berry Plus ni, perut tak masuk angin, tak sebu dan tak kembung sepanjang saya amalkan ni.

Okay kejap. Saya google dulu. Tak sah kalau tak pakai skil menggoogle saya yang hebat sejak azali ni. Haha! Jadi, Acai Berry Plus ni katanya kalau kau amalkan dia setiap hari

 

  1. Dapat berikan tenaga.

 

  1. Dapat tingkatkan pembakaran lemak.

 

  1. Dapat tingkatkan metabolisma.

 

  1. Sekaligus, dapat turunkan berat badan.

 

 

 

 

 

Selepas membeli kapsul Acai Berry saya diajar untuk buat satu per satu tips tersebut. Amal selama 2 minggu. Jadikan habit. Lepas dah jadi habit tambah lagi tips yang baru. Jadikan habit kedua. Buat dan ulang.   Fuh. Memang berkesan teknik yang di ajar oleh seller ni.   Saya di ajar makan ikut portion. Tapi satu per satu. Mula2 fokus pada protein. Pastu sayur. Pastu karbohidrat. Pastu lemak sihat. Yang penting satu per satu sampai jadi habit.

Saya juga diajar teknik makan mengikut saiz badan. Macam saya yang jenis bulat ni, setiap kali makan saya kena pastikan ada:  satu saiz tapak tangan protein (ikan, ayam, daging) satu saiz penumbuk sayur (brokoli, bayam, kubis) separuh genggam karbohidrat (no exercise, no carbs) dua ibu jari lemak sihat (almond, cashew, kekacang) Dengan teknik ni saya jarang rasa lapar.

Saya lebih enjoy waktu makan saya dan akan berhenti makan pada 80% sebelum kenyang.   Dan yang paling saya suka teknik hidrasi.   Sepanjang hari saya perlu pastikan cukup kandungan air dalam badan saya.   6 am: bangun jer tido terus saya minum 1 gelas air mineral/suam 8 am: 20 minit sebelum sarapan, 2 gelas air 10 am: kapsul Acai Berry + 1 gelas air 2 pm: 20 minit sebelum makan tengah hari, 2 gelas air 4 pm: Kapsul Acai Berry + 1 gelas air 6 pm: 20 minit sebelum makan malam, 2 gelas air 8 pm: 2 jam sebelum tidur, 2 gelas air   Fuhhh..

Memang terkencing la dengan teknik hidrasi ni. Kejap2 gi toilet. Tapi takpe la. Badan sihat. Berat pun turun.   Walaupun tak dahaga saya minum jugak. Bukan minum air semata-mata untuk hilangkan dahaga tapi untuk optimumkan fungsi sel, tisu, otot dll.   Daripada gemok 98 kg kepada ideal 70 kg dalam masa 5-6 bulan.   Dengan amal tiga teknik ni je dalam masa tiga bulan berat badan saya dah mula turun.   Bulan pertama turun 3 kg je (tanpa bersenam). Bulan kedua turun lagi 4 kg. Bulan ketiga turun lagi 5 kg.   Bermakna bulan 1, 2, 3 saya dah turun 12 kg.

Wah excited la saya. Baju pun dah longgar.   bulan-1-2-3   Saya belum puas hati lagi. Jadi bulan keempat saya mula bersenam.   Ni jadual senaman saya:   Isnin: rehat Selasa: rehat Rabu: rehat Khamis: rehat Jumaat: rehat Sabtu: rehat Ahad: rehat   Hahahahhaha…..

Saya ni jenis malas bersenam. Sebab tu la saya tak pernah tetapkan bila hari perlu bersenam.   Dalam mengamalkan kapsul acai berry plus ni saya tak perlu kuat bersenam tapi perlu bergerak aktif. Jadi saya pilih untuk bergerak aktif.   Kebanyakkan masa saya akan pilih aktiviti yang mengeluarkan peluh. Contoh kemas rumah, naik turun tangga, berjalan kaki ke kelas dsb.

Memang seronok. Peluh keluar mencurah-curah. Lepas siap bersenam badan rasa ringan je sebab 12 senaman HICT ni akan bakar lemak dan kalori walaupun selepas 24 jam habis bersenam. End result: bulan 4, 5, 6 saya berjaya turun lagi 16 kg berat!!   Pinggang pun jadi lebih ramping. Hehe..

Saya sangat berpuas hati dengan pengambilan kapsul Acai Berry Plus ni.   Saya beli dan terus amalkan bersama air masak yang cukup.   Apa yang saya perasan kalau dulu saya banyak membaca tapi selepas beli kapsul acai berry ni saya lebih amalkan dan praktis.Terima kasih atas bantuan seller yang banyak guide saya.

Yang tu perubahan saya paling ketara. Hasilnya berat badan saya turun dengan sangat ketara.   So walaupun saya tidur, lemak tetap dibakar sebab metabolisma dah tinggi).   Setelah 5-6 bulan pengambilan kapsul acai berry ni, saya dah berjaya capai target berat yang saya nak: 70kg.

Alhamdulillah,Dulu saya diejek, sekarang saya dipuji.   Saya ingat lagi masa lepas raya  dulu. Time tu saya dah kurus.   Memang orang terkejut la tengok saya. Yang kelakar boss  saya ingat saya kena kencing manis. Huhu.   Tahun tu jugak saya dianugerahkan pekerja yang mempunyai disiplin terbaik. Best dapat pakai baju cantik masa hari keraian kita.   Ingat lagi staff laki yang sembur air tin kat saya tu?

Dia terkejut dan beriya mintak maaf dengan saya. Saya tak cakap apa2. Tapi dalam hati saya dah maafkan.   Kawan2 pun selalu puji saya nampak lebih cantik. Dan ramai yang tanya ‘rahsia’ saya kurus. Saya pun kata amalkan jer kapsul acai berry ni nanti akan belajar pemakanan dan teknik kurus yang betul.

Hidup saya sekarang lebih sihat dengan pemakanan yang betul. Senaman kadang2 buat tapi banyaknye tak buat. Hehe.. Tapi berat still maintain 65-70 kg.       Happy sangat bila apa yang saya usahakan berhasil. Daripada xxxl sekarang S pun dah muat. Tapi kita patuh syariah sikit kita guna M la. Hehe.   Sekarang saya dah boleh pakai baju cantik2. Fesyen macam mana pun xpa. Janji sesuai dengan saya. Yela kita ni perempuan mesti nak berlawa kann.

Hidup saya sekarang lebih happy, sihat.. dan nak buat apa2 aktiviti pun tak terbatas. Banyak yang dulu saya x boleh buat tapi lepas dah kurus ni macam2 saya cuba.   Alhamdulillah! Syukur pada Allah bagi saya nikmat ni. Memang satu kepuasan bila dah berjaya kurus.

Dengan mengamalkan produk yang betul.. Kurus akan jadi lebih cepat, mudah dan paling penting berkekalan. Bukan saya sorang je yang dah berjaya kurus dengan kapsul acai berry ni, tapi ada beribu testimoni. Anda akan belajar baaaaaaanyak tips dan teknik kurus yang super efektif:   Teknik kitaran karbo dan anda boleh makan nasi sepuas-puasnya dengan syarat ……

 

 

Jaga kesihatan, bagus kerana badan adalah asset

 

Payah nak beribadat. Umur semakin meningkat. Berat naik mendadak selepas bersalin. Doktor nasihat untuk turunkan berat badan.   Tak kira apa jua keadaan anda. Tak kira apa jua masalah anda. Tak kira apa jua gaya hidup anda.Dengan ilmu yang betul, kurus akan jadi lebih mudah dan cepat.   Sekiranya anda ingin tahu cara kuruskan badan yang betul..

Dan dapatkan badan idaman anda – kurus, sihat dan cantik.

Klik “Untuk lakukan tempahan ” di bawah:

 

Dapatkan Sekarang

Get IN Shape

Terbukti Berkesan.

BAHAN UTAMA YANG DIGUNAKAN
100 % Buah Asli yang sememangnya terbukti khas untuk kuruskan badan

ACAI BERRY

Acai Berry Plus mengandungi antioksidan yang kuat, berfungsi dengan metabolisme sel dan memperkuat sistem peredaran darah. Kandungan serat yang tinggi membantu proses pencernaan untuk menghilangkan toksin, lemak, radikal bebas dan bahan-bahan lain yang tidak diingini untuk badan

Green coffee

Green coffee extract Green Coffee (Kopi Hijau) adalah biji kopi asli yang belum di panggang dan masih mempunyai zat-zat dan kelebihan yang terkandung dalamnya iaitu Asid (chlorogenic) klorogenik telah merangsang tubuh anda untuk menukar lemak kepada tenaga dan seterusnya meningkatkan metabolisme dalam tubuh. Ini bermakna tubuh anda akan mula mencairkan semua lemak yang tersimpan dan terkumpul di bahagian seperti pinggul, paha, perut dan banyak lagi. Ianya juga dapat membantu mengurangkan penyerapan glukosa di dalam badan.

Garcinia cambogia

Garcinia Garcinia Cambogia mengandungi Asid Hidroksi-Sitrik (Hydroxy-Citric Acid; HCA). HCA dipercayai bertindak sebagai bahan yang boleh mengurangkan berat badan dan bahan yang boleh mengawal nafsu makan.

Kajian saintifik telah membuktikan HCA mengurangkan aktiviti penting enzim ATP-citrate lyase yang terlibat dalam penghasilan metabolisma lemak.

Selain daripada itu, Garcinia Cambogia juga dikaitkan dengan khasiat perubatan dalam mengawal paras kolesterol tubuh dan mengawal keseimbangan gula dalam badan.

DIPERCAYAI,LULUS KKM,MEMPUNYAI SIJIL HALAL DAN PERMINTAAN TINGGI.

MANFAAT ACAI
BERRY PLUS
FUNGSI/KELEBIHAN
\

Membantu menyelesaikan masalah Berat Badan.

\

Badan terasa ringan & bertenaga walaupun krg makan.

\

Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit.

\

Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari.

\

Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi.

\

Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan

\

Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress

\

Membakar lemak degil dengan pantas

\

Menghalang pembentukan lemak baru

\

Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman

Tanpa Diet, Exercise Atau Perubahan Gaya Hidup!

Ketahui Bagaimana Anda Boleh Turunkan Berat Badan Dalam Masa 10 Hari

Kenapa Perlu Dapatkan Acai Berry Plus Dengan Segera

Masalah yang wujud bila

Berat Berlebihan

Terasa badan dah tak macam dulu-dulu. Double chin pun dah ada. Rasa tak fit dan ramai dah tegur badan naik!

Perut Buncit

Kawan-kawan pun dah mula cakap “Eh sis, tengah mengandung ke?”. Ouch, memang deep!

Risiko Berpenyakit

Bila berbadan besar, sangat berpotensi untuk kena penyakit jantung, kencing manis & sebagainya.

Nafsu Makan Membuak

Makan, makan dan makan. Tak tau nak buat macam mana semua makanan nampak sedap. Nyummeh!

Tak Bersenam

Tiada motivasi nak bersenam, semuanya hanya hangat-hangat tahi ayam dan susah nak konsisten.

Sakit Kaki & Lutut

Kaki macam dah tak mampu nak tampung berat badan. Nak naik tangga dan nak solat memang sangat terasa.

Cepat Letih

Tak boleh jalan atau naik tangga sikit nanti akan cepat letih dan mengah. Penyudahnya banyak tidur!

Pakaian Tak Muat

Baju dan seluar lama semuanya dah tak boleh pakai. Seluar pun dah tak boleh nak butang!

Acai Berry Plus Berjaya Membantu Mereka Kurus!

90% pengguna berjaya menurunkan berat badan mereka kurang dari 10 hari..

BACA APA KATA PELANGGAN

TESTIMONI PELANGGAN

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu.

“Kenapalah awak tak recommend awal-awal. Tak perlu susah saya cari kat Google macam mana nak diet, tahan lapar apa semua.

Penat saya cari cara nak  cantikkan badan saya macam masa zaman muda dulu.

Lepas guna Acai Berry Plus setel semua masalah saya. Serius, lepas sebulan pakai. Berat badan saya makin turun dan bentuk badan pun makin fit dan slim.

Sampaikan suami pun puji bentuk badan saya sampai dia jadi tak tahan tengok saya okay! 

Suami pun dah tak jeling perempuan lain lagi dan asyik teringatkan saya saja setiap hari. Hihi sukanya!

ZATI

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu.

“Perut saya kenyang je. Seriously, akak ambik waktu pagi seawal jam 7 pagi sebelum ke office. Dan akak tak rasa lapar sehingga waktu breakfast jam 10 pagi. Apabila masuk breakfast, akak hanya sekadar makan roti untuk alas perut. Hakikatnya memang tak ada rasa lapar.”
IZZATI

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu.

“Thanks sebab rekomen saya pakai Kapsul Acai Berry ni. Memang elok sangat sebab boleh turunkan berat badan.

Berat saya turun sampai 15 kg dan badan pun makin langsing. Produk Acai Berry ini memang membantu saya turunkan berat badan. Sampaikan suami tegur cakap bentuk badan saya dah macam anak dara sebab saya dah muat pakai balik baju masa zaman muda. Bila cakap pasal zaman anak dara ini, memang best sebab ia buatkan emosi saya pun kembali tenang. Sebab waktu saya debab dulu, memang ada perasaan rendah diri depan orang lain dan ia buatkan saya kerap nak marah suami dan anak-anak sebab emosi tak berapa stabil. Bila suami cakap saya dah cantik semula macam anak dara, emosi saya pun lebih stabil dan tenang sebab kita pun jadi “ayu” semula macam gadis melayu terakhir waktu sebelum kahwin dulu.

Dia dah tak berani lagi nak gurau cakap nak cari “ramai isteri-isteri” sebab fokus dia sekarang hanya pada bentuk badan saya yang dah “berjenama” baru ini saja. Hehe.

Sampaikan saya pun dah muat pakai baju zaman muda dulu.

Kapsul Acai Berry ini saya suka sebab ia juga selamat dan lulus KKM, sebab kalau produk yang tak selamat akan buatkan buah pinggang rosak dan tak tahan lama. Pendek kata, makan Acai Berry ini. Saya rasa badan saya sihat semula dan kembali langsing. Badan tak rosak dan selamat untuk turunkan berat badan saya. Sampai buatkan suami saya sentiasa rasa geram sebab tengok bentuk badan saya setiap hari. Hehe.

WANA

Disclaimer: Hasil bergantung kepada setiap individu.

“Memang terbaik. Badan rasa lebih bertenaga, pagi-pagi senang nak membuang. Dan paling best blouse dah rasa makin longgar jek!”
NUR

Tempahan Acai Berry Plus Dengan Harga Istimewa

Tahniah! Harga promosi masih ada. Sila pilih kuantiti dan cara bayaran.

*MAKLUMAN: Potensi yang dinyatakan adalah berdasarkan pengalaman dan maklumbalas ribuan pengguna sebelum ini. Namun, penurunan berat badan bergantung kepada individu berdasarkan berat badan semasa, gaya hidup dan kadar metabolisma individu.

APA YANG ANDA DAPAT

KELEBIHAN INI KHAS UNTUK PELANGGAN YANG MEMBELI ACAI BERRY PLUS DARI KAMI SAHAJA

FREE GIFT

N

Free foundation

N

Konsultasi penggunaan percuma

N

Ebook Tip Kurus

Pilihan 1 – Perbankan Internet & FPX

Kami menerima pembayaran dari semua jenis bank. Contohnya Maybank2u, CIMB Clicks, Hong Leong Connect, RHB Now, Bank Islam Online, PBeBank atau FPX (Financial Process Exchange). Pembayaran anda dijamin selamat menggunakan Billplz.

Pilihan 2 – Kad Debit & Kredit

Kami juga menerima pembayaran dari semua jenis kad debit atau kredit. Contohnya VISA, MasterCard dan sebagainya. Pembayaran melalui kad kredit akan dikenakan caj tambahan 7%. Pembayaran anda dijamin selamat menggunakan Paypal.

Detail Harga Acai Berry

Pilihan 3 – Whatsapp

Jika anda tidak biasa membuat pembelian secara online, kami juga ada sediakan pembelian mudah melalui  Whatsapp. Seterusnya kami akan maklumkan langkah selanjutnya untuk anda membuat pembelian menerusi telefon sahaja. Ikuti langkah mudah berikut..

KLIK LINK WHATSAPP DIBAWAH